TrendsActive zoekt een senior designer die de wereld wil veroveren.

Wij hebben plek vrij voor een senior designer die vanuit de Domstad internationaal werk wil maken.

Een designer die met hoofd en hart werkt. Die dingen wil maken die kloppen. Met art directionele en conceptuele skills, visie en ambitie. Ervaren, maar nog niet vastgeroest. Kan aansturen, opleiden en inspireren maar ook zelf bijzondere dingen produceren. Die niet alleen mooi maar ook slim werk wil maken. Wereldwijd, dwars door grenzen en barrières heen. Ben jij dit? Kom dan snel langs en claim die plek!

TrendsActive is een bijzonder bureau. Wij helpen merken wereldwijd de juiste dingen te doen door ze vanuit human insights de juiste beslissingen te laten nemen. Wij combineren research, strategie en creatie om te komen tot oplossingen die merken echt verder helpen.

Bij ons geen onderbuikgevoel of aannames, alles wat we doen ontstaat vanuit een wetenschappelijke basis. Wij kijken naar de drijfveren van mensen, niet alleen wat, maar vooral waarom doen ze de dingen die ze doen. Hier werk je samen met onderzoekers, die je helpen om jouw concepten een ijzersterke rationale te geven. Wij staan op podia in Doetinchem en Dubai met onze Trend Talks, doen workshops in Amsterdam en Kiev, ontwikkelen strategieën, proposities, concepten, producten, eigenlijk alles. De uitwerking en productie doen we samen met gespecialiseerde partners.
Ons creatieve team is van de creatie maar denkt ook strategisch en regisseert tijdens de executie van concepten.

Wij hebben een verlanglijst aan skills, maar weten ook dat de klik net zoveel waard is.

Kom dus snel langs voor een kop koffie met uitzicht op de Dom (serieus uitzicht, niet zo’n lullig stipje in de verte).

News / Inspiration

Load more content