Uitnodiging: Connected Society presentatie 29 juni

Afgelopen weken publiceerden wij ons trendrapport over de Connected Society in de Marketing Tribune. Op 29 juni om 15.00 uur presenteren we het rapport bij ons op kantoor. Wil je erbij zijn? Mail dan naar eke@trendsactive.com.

Marketing kenmerkt zich de laatste tijd door een permanente haast om bovenop de laatste technologietrend te springen. Wie zich te vaak en te makkelijk laat verleiden door de veelbelovende nieuwe technologieën is wat ons betreft geen marketeer, maar een Chief Gadget Officer. Een CGO verwardt mogelijkheid met noodzakelijkheid. Het enthousiasme over de mogelijkheden die technologie biedt, uit zich vaak in die ene zin: “we moeten ook iets met…” Wanneer de mogelijkheid slechts wordt beargumenteerd vanuit enthousiasme voor de technologie en niet vanuit een insight in de doelgroep, weten we dat we verkeerd bezig zijn. Je kunt namelijk beter de technologie bij de behoefte vinden dan de behoefte bij de technologie.

Met het rapport wilden we een bijdrage leveren aan de belangrijke dialoog over de rol van technologie in het leven van mensen. Het geeft geen actieplan mee, dat precies vertelt wat de vervolgstappen zijn. Het onderwerp is te veelomvattend om te vangen in een 10-stappenplan. Wel helpen we je begrijpen wat mensen willen – en de rol die technologie daarin kan spelen, zodat je van technologie-gedreven marketing beweegt naar écht klantgerichte marketing. Het hele rapport is te downloaden op https://www.pimonline.nl/pim-trendrapport-2018.

News / Inspiration

Load more content